Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEnchilada ovnret - opskrift - Madkogebogen
Enchilada ovnret
Enchilada ovnret
Enchilada ovnret
Enchilada ovnret

Enchilada ovnret - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 1 løg
- 1 tsk. chili
- 1 tsk. spidskommen
- 1 ds. hvide kidney bønner (kan erstattes med en anden type bønner)
- 3 små grønne chili (kan undlades hvis du ikke bryder dig om stærk mad)
- 2 ½ dl. cremefraiche
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. mel
- 1 stort glas enchiladasovs
- 1 pk. tortillas
- 3 dl. revet cheddarost

Sådan gør du
- Hak løget og de grønne chilier. Pres hvidløget.
- I en gryde brunes kødet med det hakkede løg. Hæld evt. overskydende væde fra. Tilsæt krydderierne og de hakkede chilier. Dræn og rens bønnerne, og tilsæt også dem.
- I en skål blandes cremefraiche, mel og presset hvidløg.
- Læg en bund i det ildfaste fad af halvdelen af tortillas. Hæld kødsovs over, og fordel derefter først halvdelen af cremefraicheblandingen og derefter halvdelen af enchiladasovsen. Læg det andet (og sidste) lag tortillas på, og fortsæt som med første lag.
- Bages i 40 min. med sølvpapir over. I de sidste 5 min. af bagetiden tages sølvpapiret af, og der drysses med cheddarosten.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier