Ingredienser
- 4-6 kyllingebryst
- Dijonsennep
- Honning
- Balsamicoeddike
- 1 bundt frisk oregano
- Olivenolie
- Plastikposer
Sådan gør du
- Start med at lave balsamicomarinaden i en skål. Tilsæt 4 spsk. olivenolie, 2-3 spsk. balsamicoeddike, 1 spsk. dijonsennep, 1 spsk. honning, 1 spsk. friskhakket oregano og lidt friskkværnet peber. Rør sammen.
- Tag kyllingekødet og stik 5-6 steder i kødet med en spids kniv.
- Før marinaden over i en plasticpose og læg kyllingestykkerne ned i posen. Ryst kraftigt og fordel marinaden.
- Luk posen og lad kyllingerne marinere op til 3 timer i køleskabet.
- Hæld marinaden fra og læg kyllingestykkerne på en grill.
- Grill 10-12 minutter på hver side til de er gennemstegt.
- Servér med salat, kartofler eller stegte grøntsager.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-