Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStærk indisk Dal - opskrift - Madkogebogen
Stærk indisk Dal
Stærk indisk Dal
Stærk indisk Dal
Stærk indisk Dal

Stærk indisk Dal - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 1 dl. røde linser
- 1 dl. gule linser
- ½ tsk. gurkemeje
- 1 spsk. smør
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. spidskommenfrø
- ½ tsk. sennepsfrø
- ½ løg (finthakket)
- 1 hakket rød chili
- 2 fed pressede hvidløg
- 2 ½ cm friskrevet ingefær
- 1 tsk. garam masala
- ½ tsk. paprika
- ½ dåse flåede tomater
- 1 håndfuld friskhakkede koriander

Til servering: Ris

Sådan gør du
- Skyl linserne og kog dem i en gryde dækket med ca. 2 ½ cm. vand til de er bløde.
- Imens opvarmes smør og olie på en pande. Tilsæt spidskommenfrø og sennepsfrø. Når det begynder at syde tilsættes det finthakkede løg. Når løget er blevet gyldent tilsættes hvidløg, hakket chili og ingefær. Når blandingen er brunlig tilsættes garam masala, gurkemeje, paprika og lidt salt. Til sidst tilsættes de hakkede tomater, bland godt, og lad stege i ca. 3 min.
- Rør blandingen fra panden i gryden med linserne, når linserne har kogt færdig. Vandet skal næsten være kogt helt fra.
- Tilsæt de hakkede koriander og smag til med salt og peber. Serveres med ris.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier