Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMellemøstlig oksekødsret - opskrift - Madkogebogen
Mellemøstlig oksekødsret opskrift
Mellemøstlig oksekødsret opskrift
Mellemøstlig oksekødsret opskrift
Mellemøstlig oksekødsret opskrift

Mellemøstlig oksekødsret - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 600 g. hakket oksekød
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. ingefær
- 2 tsk. baharat-krydderi
- Frisk koriander
- Frisk mynte
- Olivenolie
- Ris, quinoa eller couscous (til servering)
- Evt. græsk yoghurt (til servering)

Til krydderiblanding:
- 1 tsk. stødt koriander
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. kardemomme
- ¼ tsk. kommen
- 1 tsk. gurkemeje

Sådan gør du
- Lav krydderiblandingen i et glas. Tilføj en smule vand så det bliver flydende.
- Hak løg og pris hvidløg og ingefær.
- I en dyb pande opvarmes lidt olivenolie sammen med løg, hvidløg og ingefær. Svits i 5 minutter. Tilføj nu krydderiblandingen og svits i et par minutter. Tag indholdet op af panden, men lad olien blive.
- Kog ris, quinoa eller couscous afhængigt af hvad du foretrækker.
- I samme pande brunes det hakkede oksekød. Når det er gennemsteget tilføjes hakkede tomater og løgene igen. Lad det simre i 20 minutter indtil væsken er kogt fra.
- Tilsæt nu 2 tsk. baharat-krydderi , 3 spsk. friskhakket koriander og 3 spsk. friskhakket mynte.
- Server sammen med ris/quinoa/couscous - evt. med lidt græsk yoghurt ovenpå.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier