Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonThailandsk Tom Kha Gai suppe - opskrift - Madkogebogen
Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift
Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift
Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift
Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift

Thailandsk Tom Kha Gai suppe - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 450 g. kyllingebryst
- 1 dåse kokosmælk
- 1 kyllingebouillonterning
- 6 skiver ingefær
- 1 stilk citrongræs
- 70 g. champignon
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. thai chilipaste
- Frisk basilikum
- Frisk Koriander

Sådan gør du
- Skær kyllingen i 2-3 cm. stykker. Skær ingefær i 6 skiver og skær 70 g. champignon i skiver. Skær også citrongræs i 1-2 cm. stykker.
- I en gryde blandes kokosmælk, 450 ml. vand, 1 kyllingebouillonterning, ingefær, citrongræs og sæt i kog.
- Tilføj nu kylling, svampe, 1 spsk. limesaft, fiskesauce, sukker og chilipaste. Lad det simre i omkring 10 minutter.
- Fjern citrongræsstilke og server med lidt frisk basilikum og koriander ovenpå.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier