Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBroccoli parmesan fritter - opskrift - Madkogebogen
Broccoli parmesan fritter
Broccoli parmesan fritter
Broccoli parmesan fritter
Broccoli parmesan fritter

Broccoli parmesan fritter - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 1 lille hoved broccoli
- 1 æg
- 1 dl. mel
- 30 g. revet parmesan
- 1 fed presset hvidløg
- ½ tsk. salt
- Friskkværnet sort peber
- Olie til stegning

Sådan gør du
- Hak broccoli groft (der skulle gerne blive ca. 6-7 dl).
- I en gryde opvarmes 2-3 cm vand. Når vandet koger hældes broccoli i. Læg låg på gryden og lad dem dampe i 5-6 min. Dræn herefter broccoli og lad dem køle lidt.
- I en skål piskes ægget. Tilsæt derefter mel, ost, hvidløg og salt og peber. Hæld derefter broccoli i skålen og mas blandingen groft sammen med et piskeris.
- I en teflonpande opvarmes 2-3 spsk. olie. Tag ca. 1 spsk. af broccoliblandingen op på panden og pres blandingen flad med skeen. Fortsæt med resten af broccoliblandingen til panden er fuld. Efterlad ca. 3 cm. mellemrum mellem hver.
- Lad dem varme i ca. 2-3 min. på den ene side til de er gyldne, og vend dem herefter om og lad dem stege i yderligere 1-2 min.
- Læg herefter broccollifritterne op på en serviet så de kan dræne.

Tip: Læg evt. første ”kuld” i ovnen ved. 200 c. så de holder sig varme, mens du laver de næste.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier