Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst
- 150 ml soyasauce
- 80 g. honning
- 2 tsk. frisk ingefær
- Olivenolie
- 2 forårsløg
- Peber
Sådan gør du
- Hak ingefær og skær forårsløg i tynde skiver
- I en wok blandes soyasaucen og honning. Rør rundt indtil honningen er helt opløst. Tilføj ingefær, rør rundt og sæt til side.
- Kog risene efter anvisning på pakken.
- Hvis kyllingebrysterne er meget store, så skær dem over på midten. Krydr med peber på begge sider og steg på en pande ved høj varme. Omkring 3-4 minutter på hver side.
- Stil wokken med soyasauce tilbage på panden ved medium varme og tilføj kyllingen. Steg indtil kyllingen den er gennemstegt og vend undervejs i soyasaucen.
- Tag kyllingen op af panden (lad soyasaucen simre videre) og skær kyllingebryst i skiver på omkring 1-1½ cm.
- Server med ris med lidt soyasauce henover og lidt forårsløg ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-