Ingredienser
- 5 skiver frisk ingefær
- 100 g. champignon
- 1 forårsløg
- 75-100 g. spinatblade
- 2 kyllingebouillonterninger
Sådan gør du
- I en gryde sættes 1 liter vand med 2 kyllingebouillonterninger i kog sammen med 5 skiver frisk ingefær. Lad det simre i 15 minutter.
- I mellemtiden skæres svampene i skiver og spinaten hakket meget groft. Skær også forårsløget i tynde skiver.
- Tilføj svampene og lad det simre i 1 minut. Tilføj herefter spinaten (tilpas selv mængden af spinat, vi foretrækker lidt ekstra).
- Sluk varmen og tilføj forårsløg. Fjern ingefærskiverne.
- Server - kan drikkes og spises med pinde, eller bare med ske som en suppe.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-