Ingredienser
- 1 spsk. smør
- 1 - 1 ½ dl. enoki svampe
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 tsk. soya
- 1 dl. hakkede forårsløg
- Frisk basilikum
Sådan gør du
- I en gryde opvarmes smørret. Tilsæt svampe og ingefær, og lad det stege til svampene bliver let brunede (ca. 2 min.).
- Tilsæt soya, bouillonterninger og 800 ml. vand.
- Når suppen koger, tages den af varmen. Bland friske basilikumsblade og forårsløg i, og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-