Ingredienser
- 250 g. hvide svampe (fx champignoner)
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. flødeost
- 1 tsk. tørret basilikum
- 1 tsk. olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Vask svampene. Er de meget store kan de evt. halveres.
- Pres hvidløgsfeddene.
- Opvarm olien i en pande ved medium varme og tilsæt presset hvidløg og svampe.
- Rør mens hvidløg og svampe steger til de er let brunede og afgiver væske. Afgiver svampene ikke noget væske, tilsæt da et par spiseskefulde vand eller mælk.
- Tilsæt flødeost, tørret basilikum og salt og peber.
- Lad svamperetten koge i et par minutter og server varm.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-