Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKoreanske søde og sprøde chickenwings - opskrift - Madkogebogen
Koreanske søde og sprøde chickenwings
Koreanske søde og sprøde chickenwings
Koreanske søde og sprøde chickenwings
Koreanske søde og sprøde chickenwings

Koreanske søde og sprøde chickenwings - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ½ dl. mel
- ½ dl. kartoffelmel
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. chilipulver
- 10 chicken wings
- Olie til friturestegning

- 125 ml. øl eller vand
- 7 cm. frisk ingefær
- 1 ½ spsk. soya
- 1 dl. brun sukker
- 3 spsk. riseddike
- 1 dl. ris sirup

- 35 g. hakkede ristede peanuts
- 2 spsk. sesamfrø
- 1 tsk. chiliflager

Sådan gør du
- I en stor skål blandes mel, kartoffelmel, æg, salt og chilipulver til en pasta. Med hænderne blandes chickenwings i skålen, til de er dækkede af pastaen.
- Opvarm olien i en gryde, og steg chickenwings i 7-8 min. Tag dem derefter op og lad dem køle af og læg dem igen i olien i 7-8 min. Det sikrer at de bliver sprøde.
- Skær skrællen af ingefæren, og skær ingefæren i tynde skiver.
- I en wokgryde opvarmes øllet (eller vandet), ingefær, soya, brun sukker, riseddike og rissirup. Lad blandingen småkoge indtil det får en konsistens som honning og begynder at skumme.
- Sluk for kogepladen og rør chickenwings, hakkede peanuts, sesamfrø og chiliflager i.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier