Vegansk burrito
Vegansk burrito
Vegansk burrito
Vegansk burrito

Vegansk burrito ret - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 1/2 grønne peberfrugter (skåret i tern)
- 1/2 rødløg (hakket)
- 2 tsk. olivenolie + 1 1/2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. mexikansk krydderi
- 1 dåse pintobønner (kan erstattes med 1 dåse refried beans)
- 1 blomkål
- 4 fed hvidløg (skåret i tynde skiver)
- Salt og peber

Salsa:
- 2 avokadoer (skåret i tern)
- 2 spsk. friskpresset lime
- 5 dl. cherrytomater (skåret i kvarte)
- 1/2 grøn peberfrugt (skåret i tern)
- 1/2 dl. hakkede koriander
- 1/2 dl. forårsløg (skåret i tynde skiver)
- 1 spsk. olivenolie
- 1/2 tsk. spidskommen
- Salt


Sådan gør du
- I en gryde ved medium varme opvarmes 2 tsk. olivenolie. Steg de grønne peberfrugtstern sammen med hakket rødløg i olien i 3-4 min. Tilsæt mexikansk krydderi sammen med 1/2 dl. vand og pintobønnerne. Sæt varmen ned, og lad grydens indhold småkoge til vandet er fordampet.
- Skyl blomkålen, og skær den i grove buketter. Blend herefter blomkålsbukketterne.
- Opvarm 1 1/2 spsk. olien i en stor gryde og steg hvidløgsskiverne deri. Hvidløget må ikke begynde at brune.
- Tag hvidløgsskiverne op af gryden, og steg det blendede blomkål deri i ca. 4 min. Tilsæt derefter bønneblandingen i gryden.
- Så skal salsaen laves. I en skål sprinkles limesaften over avokadoternene. Tilsæt derefter resten af ingredienserne til salsaen. Mix sammen.
- Tag nogle skefulde af blomkålsbønneblandingen op på en tallerken og fordel salsa udover. Server.


Denne opskrift er læst 8176 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier