Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOksekødsret m. blomkål - opskrift - Madkogebogen
Oksekødsret m. blomkål
Oksekødsret m. blomkål
Oksekødsret m. blomkål
Oksekødsret m. blomkål

Oksekødsret m. blomkål - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 700 g. hakket oksekød
- 500 g. blomkålsbuketter (både frosne og friske kan bruges)
- 2 ½ dl. revet cheddarost
- 1 tsk. hvidløgspulver
- Salt og peber

Sådan gør du
- Kog eller damp blomkål (hvad end der er nemmest for dig). Dræn derefter.
- Brun det hakkede oksekød. Dræn, hvis der er meget fedt i bunden af gryden.
- Rør blomkålsbuketterne i gryden med oksekødet sammen med cheddarosten og hvidløgspulver. Smag til med salt og peber. Rør til osten er smeltet.
- Server.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier