Middelhavs kylling
Middelhavs kylling
Middelhavs kylling
Middelhavs kylling

Middelhavs kylling - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
Paprika olie:
- 2 dl. olivenolie
- 2 spsk. paprika
- 1 spsk. chilipulver
- 2 fed hvidløg
- Salt og peber

Til resten af retten:
- 4 kyllingefileter
- 2 ds. kikærter (drænede)
- 1 håndfuld friske basilikumblade
- 1 spsk. olivenolie
- 250 g. cherrytomater
- 2 dl. græsk yoghurt

- Couscous til servering

Sådan gør du
- Pres hvidløgsfeddene og bland derefter alle ingredienserne til paprikaolien i en skål.
- Rør 1 spsk. af paprikaolien i den græske yoghurt.
- Læg kyllingefileterne i et ildfast fad, og fordel 2/3 af den resterende paprikaolie udover. Fileterne skal være helt dækkede af olie.
- Varm kyllingefileterne i ovnen ved 175 c. i 30 min.
- Skær cherrytomaterne i halve, og bland dem sammen med kikærterne i en skål sammen med det sidste paprikaolie og de friske basilikumblade.
- Når kyllingefileterne har været i ovnen i 30 min., fordeles tomatblandingen udover, og retten bages i yderligere 30 min.
- Server sammen med couscous og den græske yoghurt med paprikasmag.


Denne opskrift er læst 13006 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier