Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNem paleoret - opskrift - Madkogebogen
Nem paleoret
Nem paleoret
Nem paleoret
Nem paleoret

Nem paleoret - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 blomkål
- 400 ml. tomatsauce

- Tilsæt dine ynglingskrydderier, fx en italiensk krydderiblanding, friske basilikumsblade eller kapers.

Sådan gør du
- Hak eller blend blomkål (alt efter hvilken konsistens du forestrækker).
- Brun det hakkede kød i en gryde. Hæld væsken i bunden fra.
- Tilsæt blomkål og tomatsauce.
- Lad retten simre i 5 min. og smag derefter til med dine favorit krydderier.
- Server.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier