Cæsarsalat opskrift
Cæsarsalat opskriftCæsarsalat opskriftCæsarsalat opskrift

Cæsarsalat - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser

- 2 romaine salat
- Frisk parmesanost i flager
- Croutoner
- 200 g. stegt kylling i mindre stykker

Dressing:
- 7 spsk. olivenolie
- 1 æggeblomme
- 2 spsk. rødvinseddike
- ½ tsk. sennep
- 2 tsk. citronsaft
- 3 fed presset hvidløg
- ½ tsk. tabascosauce


Sådan gør du

- Skær salaten ud
- Riv parmesanosten i store flager.
- Alle ingredienserne til dressingen blandes sammen og piskes med en elpisker til den skummer.
- Hæld dressingen udover salaten, og drys med parmesan og croutoner.


Tip: Bacon kan anvendes som en ekstra ingrediens.


Denne opskrift er læst 5754 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier