Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndisk blomkål - opskrift - Madkogebogen
Indisk blomkål
Indisk blomkål
Indisk blomkål
Indisk blomkål

Indisk blomkål - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 stort blomkålshoved
- 1 tsk. revet ingefær
- 1 tsk. citronskal
- Salt og peber

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 230 c.
- Skær blomkål i små buketer på ca. 2 1/2 cm.
- I en skål blandes koriander, spidskommen, karry og gurkemeje.
- Læg blomkålsbuketerne i skålen og rør, så krydderiblandingen fordeles over jævnt over buketerne.
- Fordel blomkålsbuketerne på et stykke bagepapir på en bageplade. Skrab bunden af skålen og drys den resterende krydderiblanding udover.
- Lad blomkålsbuketerne bage til de begynder at brune (ca. 15 min).
- Læg blomkålsbuketerne på et serveringsfad og fordel ingefær og citronskal udover.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier