Indisk blomkål
Indisk blomkål
Indisk blomkål
Indisk blomkål

Indisk blomkål - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 stort blomkålshoved
- 1 tsk. revet ingefær
- 1 tsk. citronskal
- Salt og peber

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 230 c.
- Skær blomkål i små buketer på ca. 2 1/2 cm.
- I en skål blandes koriander, spidskommen, karry og gurkemeje.
- Læg blomkålsbuketerne i skålen og rør, så krydderiblandingen fordeles over jævnt over buketerne.
- Fordel blomkålsbuketerne på et stykke bagepapir på en bageplade. Skrab bunden af skålen og drys den resterende krydderiblanding udover.
- Lad blomkålsbuketerne bage til de begynder at brune (ca. 15 min).
- Læg blomkålsbuketerne på et serveringsfad og fordel ingefær og citronskal udover.


Denne opskrift er læst 6702 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier