Krydret indisk gryderet
Krydret indisk gryderet
Krydret indisk gryderet
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 4 dl. gule linser (Tandoor Dal)
- 11 dl. vand
- 2 grøntsagsbouillonterninger
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 2 tsk. gurkemeje
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. sorte kværnede sennepsfrø
- 1 tsk. asafoetida (Hing/Dyvelstræk)
- 1 tsk. garam masala
- 1 medium løg (hakket)
- 2-3 fed presset hvidløg
- 1 habanero (eller anden mildere chili)
- 3 tsk. spidskommen
- 2-3 laurbærblade
- 1 ds. hakkede tomater

Serveres evt. sammen med raita og naanbrød

Sådan gør du
- Løg og hvidløg steges i en gryde i olien ved medium varme. Tilsæt derefter alle krydderierne.
- I gryden tilsættes vand, dåsetomater, bouillonterninger og gule linser. Lad retten koge under låg til linserne er udkogte og retten har risengrødkonsistens. Rør jævnligt.
- Hak habanero og rør i retten.
- Serveres rygende varm med fx raita og naanbrød.


Denne opskrift er læst 3551 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier