Alfredo Lasagne
Alfredo Lasagne
Alfredo Lasagne
Alfredo Lasagne

Alfredo Lasagne - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 425 g. ricotta ost
- 1 æg
- 300 g. hakket frossen lasagne
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. muskatnød
- 1 glas Alfredo pasta sauce (450 g.)
- Lasagneplader
- 450 g. revet mozzarellaost

Sådan gør du
- Optø den hakkede spinat og pres den med hænderne, så væden presses ud.
- Forvarm ovnen på 175 c.
- I en skål blandes ricotta, æg, spinat, muskatnød og salt og peber.
- I et ildfast fad fordeles ¼ af Alfredo saucen. Dæk med lasagneplader ovenpå. Fordel herefter halvdelen af ricotta blandingen ovenpå og herefter yderligere et lag Alfredo sauce og 1/3 af mozzarellaosten. Fortsæt på samme måde med et lag mere. Afslut med et lag lasagneplader og den sidste 1/4 af Alfredosaucen.
- Dæk det ildfaste fad med et stykke sølvpapir og bag i 40 min.
- Tag sølvpapiret af og fordel den sidste 1/3 af mozzarellaosten ovenpå. Lad lasagnen bage i yderligere 10 min., til osten er smeltet og lasagnen er blevet gylden.
- Lad lasagnen køle i 10 min. inden servering.


Denne opskrift er læst 4112 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier