Ingredienser
- 400-500 g. risnudler
- 350 g. kyllingebryst
- 3 grønne peberfrugter
- 5 forårsløg
- 2 røde chili
- Olie
- Hoisin sauce
- Fiskefond
- Frisk basilikum
Sådan gør du
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra i en si.
- Skær kyllingebryst i skiver (gerne langs fibrene). Rens 3 grønne peberfrugter og skær forårsløg i skiver på 1-2 cm. Hak 2 røde chilifrugter.
- Find en wok og tilsæt 4 spsk. olie samt kyllingekødet. Steg det indtil det er gennemstegt
- Ibland nu grønne peberfrugter, chilifrugten og forårsløg, og lad de stege i yderligere et par minutter.
- Tilsæt til sidst de kogte nudler og lad hele retten koge i 2-3 minutter yderligere, alt imens der røges 1 spsk. hoisin sauce og 1 spsk. fiskefond i retten.
- Servér, eventuelt med friske basilikumblade på toppen
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-