Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKylling i limesauce - opskrift - Madkogebogen
Kylling i limesauce opskrift
Kylling i limesauce opskrift
Kylling i limesauce opskrift
Kylling i limesauce opskrift

Kylling i limesauce - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1500 g. kylling
- 1 grøn chilifrugt
- Frisk ingefær
- Citrongræs
- 5 chalotteløg
- Hvidløg
- 2 flåede tomater
- Olie
- Hønsebouillon
- 2 lime
- Salt
- Maizena jævner

Sådan gør du
- Skær kyllingen ud i 12-14 stykker.
- Skræ chilifrugten over og fjern kernerne. Skræl også 3 cm ingefær og skær ud i tyndeskiver. Skræl 2 fed hvidløg og 5 chalotteløg.
- Miks nu 2 flåede tomater, hvidløg, chalotteløg, chilifrugt, og 1 tsk. salt i en mixer.
- Skær stilkene fra citrongræs i tynde skiver.
- Varm en wok og tilsæt 3 spsk. olie. Steg kyllingen i 7-8 minutter.
- Tilsæt nu 1 terning hønsebouillon, 2 spsk. vand, ingefær, citrongræs, blandingen fra mixeren, saft fra 2 limefrugter og ½ tsk. sukker.
- Lad retten småkoge i 20-25 minutter eller til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt eventuelt lidt vand, hvis du synes retten er for tør eller lidt maizena, hvis retten er for vandet.
- Servér varmt, eventuelt med lidt overskårne limefrugter som pynt.

Tip: kan serveres med ris.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier