Ingredienser
- 1500 g. kylling
- 1 grøn chilifrugt
- Frisk ingefær
- Citrongræs
- 5 chalotteløg
- Hvidløg
- 2 flåede tomater
- Olie
- Hønsebouillon
- 2 lime
- Salt
- Maizena jævner
Sådan gør du
- Skær kyllingen ud i 12-14 stykker.
- Skræ chilifrugten over og fjern kernerne. Skræl også 3 cm ingefær og skær ud i tyndeskiver. Skræl 2 fed hvidløg og 5 chalotteløg.
- Miks nu 2 flåede tomater, hvidløg, chalotteløg, chilifrugt, og 1 tsk. salt i en mixer.
- Skær stilkene fra citrongræs i tynde skiver.
- Varm en wok og tilsæt 3 spsk. olie. Steg kyllingen i 7-8 minutter.
- Tilsæt nu 1 terning hønsebouillon, 2 spsk. vand, ingefær, citrongræs, blandingen fra mixeren, saft fra 2 limefrugter og ½ tsk. sukker.
- Lad retten småkoge i 20-25 minutter eller til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt eventuelt lidt vand, hvis du synes retten er for tør eller lidt maizena, hvis retten er for vandet.
- Servér varmt, eventuelt med lidt overskårne limefrugter som pynt.
Tip: kan serveres med ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-