Ingredienser
- 4 oksefileter
- 1 citron
- 1 bundt asparges
- 1 bundt forårsløg
- 125 g. smør
- Dijonsennep
- Frisk rosmarin
- Hvidløg
- Olivenolie
- Peber
Sådan gør du
- Hak rosmarin fint, så der er til cirka 2 spiseskefulde. Hak 2 fed hvidløg fint.
- Skær enderne af asparges og forårsløg, så de er klar til at blive lagt på grill.
- Først skal rosmarinsennepssmør laves. Lad 125 g. smør blive blødt. Bland det med 1 spsk. dijonsennep, 2 spsk. finthakket rosmarin, 2 fed finthakket hvidløg, og ½ tsk. friskkværnet peber.
- Læg det ind i køleskabet på sølvpapir, så det kan blive fast igen.
- Nu skal marinaden laves. Tag saften fra ½ citron, tilsæt 2 spsk. ekstrajomfru olivenolie samt ½ tsk. friskkværnet peber.
- Læg oksefileter på et fad og hæld marinaden ud over. Lad det ligge i op til en time, så marinaden kan give kødet smag.
- Hæld marinaden fra og grill oksefileterne 2 minutter på hver siden.
- Grill asparges og forårsløg samtidig.
- Servér oksefilet med rosmarinsennepssmør ovenpå, og med asparges og forårsløg som tilbehør.
Tip: Kan spises alene eller som del af grillmiddagen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-