Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCajun kylling - opskrift - Madkogebogen
Cajun kylling opskrift
Cajun kylling opskrift
Cajun kylling opskrift
Cajun kylling opskrift

Cajun kylling - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 400-450 g. kyllingebryst (uden skind)
- 1 kernemælk
- Brunt sukker
- 1 pakke tørrede timianstilke
- Paprikakrydderi
- Oreganokrydderi
- Sennepspulver
- Salt og peber

Sådan gør du
- Bland kernemælk, 1 spsk. brunt sukker, 2 tsk. paprika, 1 tsk. oregano, 1 tsk. sennepspulver og 1 tsk. salt sammen i en skål.
- Læg kyllingestykkerne i marinaden og lad den trække i 15-20 minutter.
- Forvarm ovn til 200 grader
- Læg herefter kyllingestykkerne i et ildfast fad og sæt det ind i 25-30 minutter eller indtil kyllingen er færdig.
- Servér kylling med et par kviste tørrede timianstilke ovenpå.

Tip: Kan serveres med en salat med tomater.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier