Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKylling med oliven og feta - opskrift - Madkogebogen
Kylling med oliven og feta opskrift
Kylling med oliven og feta opskrift
Kylling med oliven og feta opskrift
Kylling med oliven og feta opskrift

Kylling med oliven og feta - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 4 kyllingebryst (400-500 g.)
- 40 g. fetaost
- 16-20 sorte oliven
- 3 dl ris
- 1 løg
- Hvidløg
- Hønsebouillon
- 1 dåse hakkede tomater
- Oregano
- Olivenolie
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær kyllingen i store tern.
- Hak 4 fed hvidløg meget fint. Hak 1 løg fint.
- Tag en pande og tilsæt en smule olivenolie. Forvarm olien og tilsæt dernæst kyllingetern til 5 minutters stegning.
- Tag kyllingen fra, og steg løg, hvidløg og 3 dl ris på panden i 3-4 minutter.
- Tilsæt 1 hønsebouillon, 1 dåse hakkede tomater, og 2 tsk. oregano. Læg slutteligt kyllingetern på panden og lad det hele småkoge i 15 minutter. Tilsæt salt og peber efter behag.
- Servér med fetaost og oliven på tallerknen.

Tip: En god fetaost kan ofte købes i supermarkeder som én stor ost. Undgå så vidt muligt fetaost, der allerede er skåret ud i tern. De er ofte kedelige.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier