Ingredienser
- 4 kyllingebryst (400-500 g.)
- 40 g. fetaost
- 16-20 sorte oliven
- 3 dl ris
- 1 løg
- Hvidløg
- Hønsebouillon
- 1 dåse hakkede tomater
- Oregano
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær kyllingen i store tern.
- Hak 4 fed hvidløg meget fint. Hak 1 løg fint.
- Tag en pande og tilsæt en smule olivenolie. Forvarm olien og tilsæt dernæst kyllingetern til 5 minutters stegning.
- Tag kyllingen fra, og steg løg, hvidløg og 3 dl ris på panden i 3-4 minutter.
- Tilsæt 1 hønsebouillon, 1 dåse hakkede tomater, og 2 tsk. oregano. Læg slutteligt kyllingetern på panden og lad det hele småkoge i 15 minutter. Tilsæt salt og peber efter behag.
- Servér med fetaost og oliven på tallerknen.
Tip: En god fetaost kan ofte købes i supermarkeder som én stor ost. Undgå så vidt muligt fetaost, der allerede er skåret ud i tern. De er ofte kedelige.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-