Ingredienser
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. timian
- 2 tsk. paprika
- 1 spsk. oregano
- Knivspids cayennepeber
- 2 dåsetomater
- 2 grøntsagsbouillonterninger
- 4 laurbærblade
- 1 dl. piskefløde
- 100 g. røde linser
- 2 tsk. kanel
- Persille
- Feta
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg og svits dem i en gryde med olie.
- Tilføj krydderier.
- Blend dåsetomaterne og put dem i.
- Tilføj fløde + bouillon + linser og laurbærblade.
- Lag koge min. 30 min ved svag varme - men kan koge op til flere timer.
- Server med det samme.
Feta og persille hakkes til topping.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-