Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonItalienske pandekager med fyld - opskrift - Madkogebogen
Italienske pandekager
Italienske pandekager
Italienske pandekager
Italienske pandekager

Italienske pandekager med fyld - opskrift

Til 1-2 personer

Ingredienser
Pandekager
- 60 g. hvedemel
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. bagepulver
- 1 ½ dl. mælk
- 1 æg
- 30 g. margarine til stegning
- 2 spsk. revet parmasanost


Fyld
- 1 pk. bacon
- 1 løg
- 300 g. hakket oksekød
- 1 dl. tomatketchup
- salt og peber

- Parmasanost til pynt



Sådan gør du
- Bland ingredienserne til pandekagerne sammen, og steg dem på panden med margarinen.
- Svits bacon og løg i en gryde. Tilsæt derefter oksekød, ketchup og salt og peber.
- Put fyld på hver af pandekagerne og luk dem.
- Læg pandekagerne i et ildfast fad og drys parmasan over.
- Bag dem i ovnen ved 200 c. i ca. 15 min.

Tip: Server evt. med ruccolasalat.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier