Ingredienser
- 500 g. majs
- 25 g. smør
- 1 hakket fed hvidløg
- 3 spsk. mel
- 3 dl. mælk
- 3 æggeblommer
- 3 æggehvider
- salt og peber
Sådan gør du
- Steg 400 g. majs i en gryde med det hakkede hvidløg (de sidste 100 g. majs lægges til side til senere).
- Rør mel i, og tilsæt løbende mælken.
- Smag til med salt og peber.
- Blend blandingen og lad den afkøle.
- Rør æggeblommerne i blandingen sammen med de resterende 100 g. (hele) majs.
- Pisk æggehviderne stive og bland dem i.
- Hele blandingen puttes i et smurt ildfast fad og sættes nederst i ovnen i 30-40 min. ved 175 c.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-