Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKartoffelpirog - opskrift - Madkogebogen
Kartoffelpirog
Kartoffelpirog
Kartoffelpirog
Kartoffelpirog

Kartoffelpirog - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 rulle frosset butterdej (ca. 225 g.)

Fyld
- 600 g. kartofler
- 50 g. smør
- salt og peber
- muskat
- timian
- æg til pensling

Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og høvl dem tyndt på råkostjernet.
- Læg skiverne i vand i ca. 5 min. lad dem herefter dryppe af i en sigte.
- Smelt smørret i en gryde, og lad kartoffelskiverne simre i smørret ved svag varme i 4 min.
- Drys skiverne med salt, peber, revet muskat og timian.
- Lad kartoflerne afkøle.
- Rul butterdejspladen lidt tyndere, og læg den over på en bageplade.
- Fordel kartoflerne på halvdelen af butterdejen (ikke helt ud til kanten)
- Fold dejen over på midten, så kartoflerne dækkes helt af dej.
- Tryk kanten godt sammen med en gaffel.
- Pensel piroggen med et sammenpisket æg.
- Bages i midten af ovnen ved 200 c. i ca. 25 min.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier