Ingredienser
- 2 store kyllingebryst filetter
- 3 bananer
- 1 moden mango
- 1 rød peberfrugt
- 1 lime
- 2 ½ tsk karry
- 2 spsk sød chilisauce
- 1 tsk chiliflager
- Lidt olie
- Salt og peber
- 4 dl piskefløde
- Evt. ris til servering
Sådan gør du
- Skær hver af de to kyllingebryst filetter i 3 tykke strimler på langs.
- Læg strimlerne i et fad og dryp med lidt olie.
- Bag ved 200 c. i 15 min.
- Skær mango og peberfrugt i tern og bananerne i skiver.
- Fordel bananskiverne i et ildfast fad sammen med mango og peberfrugt terningerne.
- Drys med lidt salt og fordel saft og revet skal over fra limefrugten.
- Bland karry, chilisauce, chiliflager, salt og peber sammen, og bland det i fløden.
- Pisk den lysegule fløde til flødeskum.
- Skær den ovnbagte kylling i mindre tern.
- Læg kyllingeternene ned i det ildfaste fad med bananerne og fordel flødeskummen over.
- Bag ved 200 c. til overfladen er gylden (ca. 20-25 min.)
- Serveres med ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-