Ingredienser
- 2 auberginer (skåret i tynde skiver på langs)
- 2 spsk olivenolie
- 500g spinat
- 250g ricotta (hytteost)
- Stødt muskatnød
- 350g hakkede tomater
- 4 spsk rasp
- 4 spsk parmesan
- Salt og peber
Sådan gør du
- Opvarm ovnen med varmluft til 220 c.
- Pensl et tyndt lag olie over hver af aubergineskiverne og bag dem på et stykke bagepapir i 15-20 min. (Vend 1 gang undervejs).
- Skyld spinaten med kogende vand. Når spinaten er kølet ned, presses det tør for vand.
- Bland spinat og ricotta ost.
- Krydr med muskatnød og salt og peber.
- Læg en stor skefuld af ostespinaten på hver enkelt aubergineskive og rul sammen. Lukningen skal ligge nederst.
- Læg auberginerullerne i et ildfast fad.
- Hæld de hakkede tomater over auberginerne, og drys derefter med rasp og parmesan.
- Bag derefter i 20-25 min. indtil de er gyldne og rygende varme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-