Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKalkun med gnocchi og broccoli - opskrift - Madkogebogen
Kalkun med gnocchi og broccoli
Kalkun med gnocchi og broccoli
Kalkun med gnocchi og broccoli
Kalkun med gnocchi og broccoli

Kalkun med gnocchi og broccoli - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 400-500 g. kalkun
- 300 g. broccoli
- 75 g. creme fraiche
- 500 g. frisk gnocchi-pasta
- Fuldkornssennep
- Pinjekerne (ristede)
- 2 små porrer
- Olie
- En smule appelsinjuice
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hvis pinjekerne ikke er ristede på forhånd, rist dem da på en pande. Skær porrer i tynde ringe og broccolien i små buketter.
- Skær kalkunkødet i strimler.
- Find en dyb pande eller wok og steg kalkunstrimlerne og porrer i 5 minutter ved høj varme.
- Find en gryde og sæt letsaltet vand i kog. Tilføj broccoli og gnocchi-pasta og lad det koge i 4 minutter.
- Hæld vandet fra med en si og hæld i panden.
- Bland creme fraiche med 1 tsk. fuldkornssennep og 3 tsk. appelsinjuice samt salt og peber. Bland i panden.
- Servér med ristede pinjekerne.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier