Ingredienser
- 400 g. auberginer
- 2 selleri
- 6 tomater
- 2 rødløg
- 3 spsk. grønne oliven
- Frisk persille
- Olivenolie
- Sukker
- Hvidløg
- Risvinseddike
- Salt og peber
- Evt. ciabattabrød til servering
Sådan gør du
- Skær tomater, auberginer og selleri i små stykker. Skær 2 rødløg i tynde skiver og halvér oliven så der er til 3 spsk. (fjern evt. sten hvis der er sten i). Hak også frisk persille så der er til 4 spsk. og pres 1 fed hvidløg.
- Hæld en smule olivenolie i en gryde og steg selleri og løg i 4-6 minutter til de er bløde. Tilsæt yderligere 2 spsk. olivenolie og tilføj auberginerne. Kog under omrøring i 5 minutter.
- Tilsæt nu hvidløg, tomater, 3 spsk. risvinseddike og 1 spsk. sukker. Lad det simre i cirka 10 minutter med et stykke bagepapir ovenpå grøntsagerne (læg det ned i gryden).
- Fjern bagpapiret og tilsæt til sidst oliven samt salt og peber. Lad det køle lidt af.
- Servér med frisk persille på toppen og med f.eks. brød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-