Dansk mad - opskrift

Til personer

Mange af de traditionelle danske retter er i dag blevet erstattet af mere internationale retter, og mange af de gamle danske retter bruges ikke længere i hverdagen. Desuden har det sikkert haft en stor betydning, at de nye generationer af kvinder ikke længere er hjemmegående, og aftensmaden derfor er en smule længere nede på prioriteringslisten -det er lettere at lave en hurtig god spagetti end både kød, sovs og kartofler. Alle tanker går nu til bedstemødrene, som de fleste af os husker som de mest fantastiske kokke.

Traditionel dansk mad har rent faktisk også bidraget til verdensgastronomien, hvor dansk wienerbrød, smørrebrød og kransekage er blandt det mest kendte.

Ganske vist er der ikke så mange restauranter i udlandet der repræsenterer det danske køkken, men derfor er det måske også ekstra vigtigt at huske på de gode gamle danske opskrifter -også selvom man måske ikke er helt ligeså god til at lave dem, som ens bedstemor var.

Vi har prøvet at samle et udvalg af de mest populære og lette gamle danske retter.


Forslag til


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier