Konkylier pasta m. soltørrede tomater - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 5 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 80 g. kalamata oliven (uden sten)
- 1 rød chili
- 80 g. soltørrede tomater i olie
- 300 g. hakket svinekød (kan erstattes med hakket oksekød)
- 300 g. passata
- 400 g. pasta konkylier
- Salt

Sådan gør du
- Hak løg og chili, og skær oliven i halve. Dræn de soltørrede tomater og hak dem fint.
- Opvarm olien i en wokgryde ved medium varme og steg løg og oliven deri i ca. 2 min.
- Tilsæt det hakkede kød, chili og de soltørrede tomater. Steg i ca. 6 min. Rør jævnligt.
- Rør passata i gryden og lad retten simre i ca. 15 min. Rør jævnligt. Smag til med salt og tag gryden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Opvarm grydens indhold og rør grundigt sammen. Server.


Forslag til


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier