Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTunmousse - opskrift - Madkogebogen
Tunmousse opskrift
Tunmousse opskrift
Tunmousse opskrift
Tunmousse opskrift

Tunmousse - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 2 ds. tun
- 5 plader husblas
- 3 dl. creme fraiche
- ½ revet løg
- 100 g. mayonnaise
- 1 tsk. citronsaft
- ¼ tsk. cayennepeber
- 1 ½ tsk. groft salt

Forslag til tilbehør/pynt: salat, frisk persille, citron, rejer, tomat eller flutes.

Sådan gør du
- Sørg for at størstedelen af væsken fra dåsetunen er væk (lægges fx i en si i køkkenvasken).
- Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel.
- Tilsæt mayonnaise + citronsaft + løg + salt + cayennepeber og creme fraiche.
- Smelt den udblødte husblas (se vejl. på pakken) og rør den i blandingen.
- Hæld moussen i den ønskede form, og læg den i køleskabet ca. 5 timer.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier