Ingredienser
- 400 g. fettuccine
- 1 buket basilikum
- 1 ½ dl. olivenolie
- 2 spsk. pinjekerner
- 3 fed hvidløg
- 1 knsp. salt
- 2 spsk. revet parmesan
Sådan gør du
- Rør basilikum, olivenolie, pinjekerner og pressede hvidløgsfede sammen til et mix. Tilsæt herefter parmesan og salt.
- Kog fettuccine pasta efter anvisninger på pakken og hæld vandet fra.
- Ibland pesto-mixet i pastaen.
- Server retten varm med friske basilikumblade og eventuelt eksta revet parmesan.
Tilbehør: Nybagt italiensk brød
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-