Ingredienser
- 500 g. pennepasta
- 100 g. soltørrede tomater (bløde eller i olie)
- 100 g. nyrevet parmesan
- 350 g. artiskokhjerter (kan købes i glas)
- 75 g. pinjekerne
- Olivenolie
- 6 fed hvidløg
- Tørret chili
- Basilikum
- Salt
Sådan gør du
- Rist pinjekerne på en tør pande til de bliver brune. Tag dem af panden herefter, og lad dem ligge separat på en tallerken indtil videre.
- Hak hvidløg fint, skær artiskokkerne i mindre stykker og steg begge dele på en pande med 3 spsk. olivenolie ved svag varme. Tilsæt også 1/2 tsk. salt og 1 tsk. chili. Steg i et par minutter og tag panden af varmen.
- Skær de soltørrede tomater i strimler, og bland dem i blandingen på panden med yderligere 3 spsk. olivenolie.
- Kog pennepastaen ”al dente” (ikke for bløde) efter anvisningerne på pakken, og hæld vandet helt fra.
- Bland pasta og artiskok-blandingen fra panden sammen.
- Servér med revet parmesan, de ristede pinjekerner og frisk basilikumblade.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-