Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanna cotta - opskrift - Madkogebogen
Panna cotta opskrift

Panna cotta - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 3 husblas-plader
- 50 g. sukker
- 5 dl. fløde
- 1 vaniljestang
- 1 spsk. mørk rom
- Friske bær (f.eks. jordbær)


Sådan gør du
- Læg husblas-pladerne ”i blød” i en skål med koldt vand.
- Skær vaniljestangen over og skrab frøene ud (smid dem ikke ud).
- Tag en gryde og hæld fløde, sukker, vaniljestangen og frøene i. Lad blandingen koge langsomt op, mens du rører rundt.
- Tag gryden af varmen og tilsæt husblas og 1 spsk. mørk rom. Rør rundt indtil husblas er helt opløst.
- Hæld blandingen gennem en si med små huller, og hæld blandingen over i 4-6 små skåle afhængigt af, hvor mange der skal serveres til.
- Lad skålene stå i køleskabet indtil blandingen er stivnet (typisk 4-5 timer).
- Servér desserten ved at vende skålene på hovedet på en tallerken. Pynt med bær eller andet tilbehør.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier