Ingredienser
- 3 husblas-plader
- 50 g. sukker
- 5 dl. fløde
- 1 vaniljestang
- 1 spsk. mørk rom
- Friske bær (f.eks. jordbær)
Sådan gør du
- Læg husblas-pladerne ”i blød” i en skål med koldt vand.
- Skær vaniljestangen over og skrab frøene ud (smid dem ikke ud).
- Tag en gryde og hæld fløde, sukker, vaniljestangen og frøene i. Lad blandingen koge langsomt op, mens du rører rundt.
- Tag gryden af varmen og tilsæt husblas og 1 spsk. mørk rom. Rør rundt indtil husblas er helt opløst.
- Hæld blandingen gennem en si med små huller, og hæld blandingen over i 4-6 små skåle afhængigt af, hvor mange der skal serveres til.
- Lad skålene stå i køleskabet indtil blandingen er stivnet (typisk 4-5 timer).
- Servér desserten ved at vende skålene på hovedet på en tallerken. Pynt med bær eller andet tilbehør.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-