Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGazpacho suppe - opskrift - Madkogebogen
Gazpacho suppe opskrift
Gazpacho suppe opskrift
Gazpacho suppe opskrift
Gazpacho suppe opskrift

Gazpacho suppe - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 12 modne tomater
- ½ rød peberfrugt
- ½ grøn peberfrugt
- ½ agurk
- Olivenolie
- Sherryeddike
- Hvidløg
- Hvid brød (tilbehør)
- Salt

Gazpacho serveres koldt og skal derfor laves god tid i forvejen; gerne om morgenen eller endda dagen før.

Sådan gør du
- Fjern kerner fra ½ rød og ½ grøn peberfrugt. Skræl 1 fed hvidløg.
- Blend 12 modne tomater, peberfrugterne, ½ agurk, 1 dl. olivenolie, 1 dl. sherryeddike og 1 fed hvidløg i en mikser indtil det er hel flydende.
- Hæl over i en skål og krydr suppen med lidt salt. Lad suppen stå i køleskab i cirka 12 timer.
- Server og pynt med lidt hakkede tomater og agurk.

Tip: Ønskes suppen lidt mere cremet, kan det tilsættes lidt mayonnaise.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier