Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRødspætte med persillesovs - opskrift - Madkogebogen
Rødspætte med persillesovs opskrift
Rødspætte med persillesovs opskrift
Rødspætte med persillesovs opskrift
Rødspætte med persillesovs opskrift

Rødspætte med persillesovs - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 rensede rødspætter
- 1 æg
- Brødrasp
- Smør
- Frisk persille
- 2 citroner
- Hvedemel
- Hønsebouillon
- Salt og peber

Pasta: Sådan gør du
- Sammenpisk æggehvide og æggeblomme i en dyb tallerken. Lav en separat tallerken med lidt brødrasp.
- Dyp først rødspætterne i æggemassen, dernæst i brødrasp. Krydr med salt og peber.
- Tag en stegepande og smelt lidt smør. Steg rødspætterne i cirka 5 minutter på hver side.
- Nu skal en persillesauce laves. Smelt 35 g. smør i en gryde, og tilsæt 3 spsk. hvedemel under omrøring.
- Tilsæt 4 dl. mælk og 1 hønsebouillonterning.
- Kog saucen i 4-5 minutter (afhængigt af hvor tyk du vil have den) under omrøring. Krydr med salt og peber.
- Hak en lidt over halvdelen af et bundt persille og put det i saucen. Tilsæt en smule citronsaft, så går saucen godt til fisken.
- Servér rødspætterne og pynt med lidt persille og citronskiver.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier