Ingredienser
- 4 skiver laks
- 1 bundt frisk dild
- Smør
- 1 citron
- 1 dl. fløde
- Mel
- Salt og peber
- Fiskebouillon
- 700-800 g. aspargeskartofler
Sådan gør du
- Sæt en gryde med saltet vand i kog til kartoflerne.
- Klip dild fra 1 bundt dild.
- Læg kartoflerne i gryden med kogende vand i cirka 20-30 minutter, afhængigt af størrelse.
- Tag en pande og tilsæt olie eller smør. Steg laks i 3-4 minutter på hver side - eller til de er færdige. Krydr med salt og peber. Tag laksen af panden.
- Nu skal dildsovsen laves. Find en gryde, smelt 3-4 spsk. smør og tilsæt 2 spsk. mel. Tilsæt 2 dl. vand og ½ terning fiskebouillon. Lad det koge et par minutter.
- Kom fløden i og lad det simre lidt mens saften fra 1 lille citron og dild tilsættes.
- Servér.
Tip: Bearnaisesovs kan serveres til kartoflerne, men de kan også spises uden.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-