Ingredienser
- 4 skiver laks
- 1 bundt frisk dild
- Smør
- 1 citron
- 1 dl. fløde
- Mel
- Salt og peber
- Fiskebouillon
- 700-800 g. aspargeskartofler
Sådan gør du
- Sæt en gryde med saltet vand i kog til kartoflerne.
- Klip dild fra 1 bundt dild.
- Læg kartoflerne i gryden med kogende vand i cirka 20-30 minutter, afhængigt af størrelse.
- Tag en pande og tilsæt olie eller smør. Steg laks i 3-4 minutter på hver side - eller til de er færdige. Krydr med salt og peber. Tag laksen af panden.
- Nu skal dildsovsen laves. Find en gryde, smelt 3-4 spsk. smør og tilsæt 2 spsk. mel. Tilsæt 2 dl. vand og ½ terning fiskebouillon. Lad det koge et par minutter.
- Kom fløden i og lad det simre lidt mens saften fra 1 lille citron og dild tilsættes.
- Servér.
Tip: Bearnaisesovs kan serveres til kartoflerne, men de kan også spises uden.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-