Ingredienser
- 4 tykke kalvekoteletter
- Olivenolie
- 100 g. fetaost
- Frisk basilikum
- Valnødder
Sådan gør du
- Skær fetaosten i skiver eller tern. Hak den friske basilikum og knus nogle valnødder til små stykker.
- Skær en dyb rende i de tykke kalvekoteletter.
- Put fyldet ind i kalvekoteletterne, og luk dem med kødtråd eller cocktailpinde.
- Pensl med olivenolie og friskkværnet salt og peber
- Læg på grillen og beregn 5-6 minutter på hver side.
- Fjern eventuelle tråde eller cocktailpinde og servér
Tip: Kan serveres med kartofler eller salat - eller blot som et element til grillmiddagen.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-