Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGrillede spareribs - opskrift - Madkogebogen
Grillede spareribs opskrift
Grillede spareribs opskrift
Grillede spareribs opskrift
Grillede spareribs opskrift

Grillede spareribs - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 2 kg. spareribs
- 1 løb
- 4 nelliker
- 2 laurbærblade
- Sød chilisauce
- Sikker
- Worcestershire-sauce
- Hvidløgseddike
- Cayennepeber
- Salt


Sådan gør du
- Lav først en kogelage til spareribs. Tag en gryde, tilsæt ¾ liter vand, 1 løg i både, 4 nelliker, 5 grove peberkorn, 2 laurbærblade og 1 tsk. salt.
- Kog spareribs i gryden med kogelagen i cirka 30 minutter. Tag spareribs op og lad vandet løbe fra.
- Lav i mellemtiden marinaden. Tag en skål og tilsæt 1 ½ dl. sød chilisauce, 2 spsk. sukker, 2 spsk. Worcestershire-sauce, 1 spsk. hvidvinseddike og ½ tsk. cayennepeber.
- Hæld halvdelen af marinaden ud over spareribsene. Fordel den jævnt, og lad kødet trække i et køleskab i op til 3 timer for bedst mulig smag.
- Læg spareribsene på grill og giv dem 7-9 minutter. Vend jævnligt, og pensl med den resterende marinade løbende. Pas på de ikke brænder på; flyt hellere grillristen lidt højere op.
- Servér med salat eller grillede grøntsager.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier