Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCæsarsalat - opskrift - Madkogebogen
Cæsarsalat opskrift
Cæsarsalat opskrift
Cæsarsalat opskrift
Cæsarsalat opskrift

Cæsarsalat - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser

- 2 romaine salat
- Frisk parmesanost i flager
- Croutoner
- 200 g. stegt kylling i mindre stykker

Dressing:
- 7 spsk. olivenolie
- 1 æggeblomme
- 2 spsk. rødvinseddike
- ½ tsk. sennep
- 2 tsk. citronsaft
- 3 fed presset hvidløg
- ½ tsk. tabascosauce


Sådan gør du

- Skær salaten ud
- Riv parmesanosten i store flager.
- Alle ingredienserne til dressingen blandes sammen og piskes med en elpisker til den skummer.
- Hæld dressingen udover salaten, og drys med parmesan og croutoner.


Tip: Bacon kan anvendes som en ekstra ingrediens.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier