Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPapayasalat - opskrift - Madkogebogen
Papayasalat opskrift
Papayasalat opskrift
Papayasalat opskrift
Papayasalat opskrift

Papayasalat - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 300 g. kyllingebryst
- 1 papayafrugt
- 4 tomater
- Hvidløg
- 1 grøn chili
- Olivenolie
- 2 lime
- Fiskesauce
- Rørsukker
- Frisk ingefær
- Basilikum

Sådan gør du
- Først skal en dressing laves. Tag en gryde og tilsæt 5 spsk. limesaft, 1 spsk. fiskesauce, 2 spsk. rørsukker og 1 tsk. friskrevet ingefær.
- Varm indholdet af gryden op under omrøring til sukkeret er opløst.
- Skær kyllingebryst i skiver.
- Skær papayafrugten over i to og fjern de sorte kerner. Skær papayafrugten i tynde skiver på tværs. Skær også tomaterne i skiver.
- Skær chilifrugten over og fjern kernerne. Finhak chilifrugten og gør det samme med 2 fed hvidløg. Bland dem og læg dem til side.
- Tag en pande, og tilsæt en smule olivenolie. Steg kyllingeskiverne til de er gennemstegte.
- Tag et fad os læg tomaterne i bunden, ovenpå papayaskiverne og dernæst kyllingeskiverne. Strø til sidst hvidløgs og chiliblandingen over.
- Servér og pynt med basilikumblade.

Tip: Spis brød som tilbehør.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier