Ingredienser
- 350 g. kyllingebryst
- 300 g. æggenudler
- 100 g. bønnespirer
- Palmeolie
- 1 løg
- Frisk ingefær
- Hvidløg
- Hønsebouillon
- Soja
Sådan gør du
- Skærm kyllingen i strimler og steg på en pande med olie til det er gennemstegt. Krydr med salt undervejs.
- Læg nudlerne i en gryde med kogende vand og kog efter anvisninger på pakken. Når de har kogt, skyl da nudlerne under koldt vand for at afkøle dem.
- Hæld nudlerne i en skål og tilføj 1 spsk. palmeolie.
- Skær 2 fed hvidløg og 1 løg i tynde skiver, og skærm 3 cm ingefær i tynde strimler.
- Opvarm en wok-gryde og tilsæt 2-3 spsk. palmeolie. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær og svits i 1-2 minutter.
- Tilsæt nudlerne under omrøring, og tilføj dernæst bønnespirer. Steg i 2-3 minutter og tilføj 1 terning hønsebouillon, lidt vand og soja, og lad alle elementerne i wokken blive gennemvarme.
- Server i en dyb tallerken eller lille skål.
Tip: Kan spises med en frisk salat med frugter.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-