Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKylling i gul karry - opskrift - Madkogebogen
Kylling i gul karry opskrift
Kylling i gul karry opskrift
Kylling i gul karry opskrift
Kylling i gul karry opskrift

Kylling i gul karry - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 500-600 g. kyllingebryst
- 2 løg
- Frisk ingefær
- Hvidløg
- 1 grøn chilifrugt
- Olie
- 50 g. kokosmælk
- 1 lime
- 3 kardemomme
- 3 nelliker
- 2 cm kanel
- Stødt gurkemeje
- Frisk mynte
- Salt

Sådan gør du
- Skær 2 løg i ringe, 3 fed hvidløg i skiver og 3 cm ingefær i tynde stave. Hak 1 grøn chilifrugt. Hak nogle mynteblade.
- Skær kødet i strimler
- Nu skal gul karry laves. Bland 3 hele kardemomme, 3 hele nelliker, 2 cm hel kanel og 1 tsk. gurkemeje. Pres det sammen i en mørtel.
- Opvarm en wok med 2 spsk. olie. Steg kyllingekødet til det er gennemstegt. Tag kyllingen ud af wokken.
- Tilsæt nu 2 spsk. olie igen, og steg løg, hvidløg, chilifrugt og karryblandingen i 2 minutter.
- Tilsæt 1 spsk. rørsukker, 50 g. kokosmælk, ¼ dl. vand og kylling. Sænk varmen lidt og rør rundt indtil kokosmælken er smeltet. Tilsæt nu saften fra 1 limefrugt og lidt salt.
- Servér med hakket mynte på toppen.

Tip: Kan serveres med ris.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier