Ingredienser
- 120 g. margarine
- 150 g. sukker
- 1 æg
- 50 g. kakao
- ca. 240 g. mel
- 3 dl. fløde (eller mælk)
- 2 tsk. vaniljesukker
- 4 tsk. bagepulver
- 2 knivspids salt
- 1 dl. olie
- Mørk eller lys chokolade (beregn 1 stykke pr. muffin) M&Ms, Daim eller lign. chokolade kan også benyttes.
Sådan gør du
- Mel + sukker + bagepulver + vaniljesukker + salt og kakao blandes godt sammen.
- I en anden skål piskes æg + mælk + smeltet margarine + olie i ca. 1 min.
- Rør æggeblandingen i melblandingen.
- Fordel dejen i muffinsformene (så de er lidt over halvt fyldt).
- Læg et stykke chokolade på højkant i hver bageform. Tryk det en smule ned i dejen, men den må ikke røre bunden.
- Bages i midten af ovnen i 20 - 25 min, ved 200 c.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-