Ingredienser
- 6 blade romanosalat
- ½ agurk
- 2 tomater
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rødløg
- 12 oliven (grønne eller sorte uden sten)
- 150 g. fetaost (kan købes i tern eller som en hel blok)
- Hvidvinseddike
- Oregano
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær salat i strimler og læg dem i en salatskål eller et dyp tallerken. Skærm agurk, tomater og peberfrugt i terne eller både og bland i.
- Skær rødløget i tynde skiver og bland i. Brug mindre end 1 helt rødløg, hvis du ikke er vild med løg i salater.
- Krydr til med salt og peber, og tilsæt 1 spsk. hvidvinseddike over salaten.
- Tilsæt fetaost i tern, oliven og hæld 2 spsk. olivenolie ud over salaten.
- Afslut med oliven og drys 1 tsk. tørret oregano ud over salaten.
- Servér og nyd.
Tip: Nydes gerne med en let, citrusagtig hvidvin eller en let rødvin.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-