Ingredienser
- 1 kg kæmperejer
- 3 spsk. olivenolie
- ½ dl. hvidvin
- Sennep (sød eller stærk, afhængigt af hvad du foretrækker)
- Citron
- Salt og peber
- Frisk dild
Sådan gør du
- Kog rejerne (helst friske, men frosne kan bruges) i letsaltet vand i cirka 3 minutter (lidt længere hvis de er halvfrosne). Hæld vand fra og lad herefter rejerne ligge i koldt vand til de er kølet af.
- Pil rejerne, men lad halen forblive på.
- Tag en pande, tilsæt 3 spsk. olivenolie og varm olien op. Vend herefter hurtigt rejerne i olien på panden. Tilsæt umiddelbart efter ½ dl. hvidvin og 1 spsk. sennep, og rør forsigtigt.
- Tilsæt saft fra ½ citron, salt og peber.
- Lad retten koge i 5 minutter.
- Servér i en dyb tallerken eller skål med lidt f væsken fra panden i bunden, og pynt med frisk dild og citron.
Tip: Kan serveres med brød eller hvide ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-